Firma noastra executa puturi absorbante de diferite adancimi si dimensiuni pentru captarea apei din multiple surse in functie de necesitatile dumneavoastra. In functie de cerinte putem executa puturi absorbante cu o capacitate de captare cuprinse intre 300 si 3500 litri pe ora.

Un put absorbant de calitate va trebui forat pana la contactul direct cu o panza freatica pentru a putea retine astfel o cantitate cat mai mare de apa. In caz contrar acesta nu va retine decat strict cantitatea ce ii este permisa prin dimensiunea tubulaturii.

Este bine sa se respecte recomandarile specialistilor in realizare puturi absorbante, in ceea ce priveste adancimea si diametrul necesar pentru realizarea unui astfel de foraj. Altfel veti avea de suportat o lucrare aproape la fel de costisitoare dar total ineficienta!

Preturile sunt in functie de diametru, zona si adincime, va rugam sa ne sunati pentru detalii.

Despre  Noi

Firma noastra executa foraje puturi de apa pentru alimentarea cu apa potabila a caselor (foraje puturi de mica , medie si mare adancime). Executam denisipari puturi / decolmatari, puturi absorbante, prelungiri puturi si piloni pentru sustinere.

telefon 0736.998.474

Toggle Bar